ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

Σε οποιαδήποτε μορφή σας ταιριάζει.

Αναλυτικότερα:

  • Φιστίκι Κελυφωτό (ωμό, με αλάτι, ανάλατο, ψίχα ολόκληρη, ψίχα σπασμένη)
  • Φιστίκι Αράπικο (ωμό, με αλάτι, ανάλατο, καραμελέ)
  • Φιστίκι Φλοιό (ωμό, με αλάτι, ανάλατο)
  • Φιστίκι peanuts (ωμό, με αλάτι, ανάλατο, πικάντικο)
  • Αμύγδαλο (ωμό, με αλάτι, ανάλατο, λευκό, φιλέ, κροκαν, με κέλυφος, καραμελέ)
  • Φουντούκι (ωμό, ψημένο ανάλατο, λευκό, με κέλυφος )
  • Κασίους (ωμό, με αλάτι, ανάλατο)
  • Καρύδι (ψίχα ,με κέλυφος )
  • Ηλιόσπορο (ωμό, με αλάτι, ανάλατο, ψίχα),
  • Πασατέμπο (ωμό, με αλάτι, ανάλατο, ψίχα)
  • Στραγάλι (αλμυρό, αφράτο , κροκαν, αφράτο πικάντικο)
  • Πεκάν
  • Μακαντάμια (ωμά, ψημένα)
  • Brazilian καρπός
  • Καλαμπόκι (καρπός, κορν νατς)