Η εταιρεία

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1968 έως και σήμερα.
Προμηθευόμαστε ελληνικούς ξηρούς καρπούς, η εισάγουμε αντιστοίχως και έπειτα τους επεξεργαζόμαστε με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα.
Σε εμάς θα βρείτε διάφορές συσκευασίες ανάλογα με τις ανάγκες του καταστήματος σας, σε ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, υπερτροφές και ζαχαρώδη.

Λίγα λόγια για εμάς……στο πέρασμα των χρόνων…..

1968

Ο Βασίλειος Σταθόπουλος είχε στη κατοχή του αποφλοιωτήριο αράπικου στα Σέκουλα Ηλείας & τροφοδοτούσε τις αγορές Αθήνας & Θεσσαλονίκης.

1981

Δημιουργήθηκε βιοτεχνία, με πρατήριο λιανικής, με όλη την γκάμα των ξηρών καρπών στο κέντρο της Αθήνας.

1985

Αναλαμβάνει την επιχείρηση ο Ρήγας & η Μάρθα Σταθόπουλου. Το δυναμικό της εταιρίας αυξάνεται & εφοδιάζει όλο και περισσότερα καταστήματα.

1988

Η βιοτεχνία, μεταφέρεται στο Περιστέρι. Εκτός από τροφοδοσία καταστημάτων λιανικής, πλέον διαθέτει μικρές συσκευασίες (φάκελα περιπτέρου 100 γραμμάριων).

2000

Ξεκινούν οι εισαγωγές ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων απ’ όλο το κόσμο.

2008

Tο εργοστάσιο παραγωγής μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο βιομηχανικό πάρκο Άνω Λιοσίων. Παράλληλα αρχίζουν να δραστηριοποιούνται, η Ιωάννα και η Αλεξάνδρα Σταθοπούλου. Η νέα «ματιά» σε συνδυασμό με τη προ υπάρχουσα εμπειρία συντελούν στην αναβάθμιση.

2010

H εξαγωγική δραστηριότητα προστίθεται στις υπηρεσίες μας. Η ροή αποθήκευσης–παραγωγής-διανομής προϊόντων ελέγχεται καθημερινά εφαρμόζοντας διαδικασίες προτύπου ISO22000. Το μεγάλο δίκτυο διανομών καλύπτει της ανάγκες τροφοδοσίας ολόκληρης της Ελλάδος.

2013

Νέοι φούρνοι ψησίματος & αύξηση του στόλου των αυτοκίνητων λόγω αύξησής της ζήτησης.

2021

Η εταιρεία αγοράζει μια νέα εγκατάσταση στον Ασπρόπυργο. Νέα μηχανήματα προσθέτουν στη λίστα των προϊόντων και άλλες συσκευασίες άμεσης κατανάλωσης τύπου doypack με άνοιγμα zip και bowl. Πλέον στις υπηρεσίες συγκαταλέγονται και οι παραγγελίες ιδιωτικής ετικέτας .

Σκοπός της οικογένειας μας, καθώς και των υπάλληλων μας είναι το τελικό προϊόν να είναι αποτέλεσμα βέλτιστης επεξεργασίας και εξαιρετικής ποιότητας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.